کشت محصول کینوا برای اولین بار در شهرستان جوین
۱۳۹۸/۰۸/۱۹

کشت محصول کینوا برای اولین بار در شهرستان جوین

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین از کشت محصول کینوا برای اولین بار در شهرستان جوین خبر داد.



علیرضا هاشم ابادی گفت : دانه کینوا یک شبه غله با ارزش غذایی و دارای اسید های آمینه ضروری و یک کنبع غنی از کلسیم ،فسفر،آهن بالا و سدیم پایین است.
آقای هاشم آبادی گفت: با توجه به شور بودن بخشی از اراضی و آبهای کشاورزی در برخی از شهرستان های خراسان رضوی و مقاومت این گیاه به اراضی شور ، طرح توسعه کشت محصول کینوا از طرف وزارت جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.
اقای هاشم ابادی گفت: در همین راستا برای اولین بار یک هکتار از اراضی این شهرستان در نیمه فصل تابستان به کشت محصول کینوا اختصاص یافت.
آقای هاشم ابادی خاطرنشان کرد: با توجه به خصوصیات زراعی که در این گیاه وجود داردمیتوان را در اکثر شهرستان های استان که دارای اقلیم گرم و معتدل و آب شور هستند در نیمه تابستان کشت کرد و در آخر آباد ماه برداشت کرد.
آقای هاشم ابادی نیز در پایان گفت: محصول کینوا برای تولید آرد و سوپ به عنوان نشاسته (در ترکیب با آرد و یا دانه گندم و ذرت) برای تهیه بیسکوییت و فراوری غذایی دیگر استفاده کرد.
 


منبع : سید حجت تزرقی-روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان جوین
تعداد بازدیدها : ۲۶
مطالب مرتبط با این موضوع :

دریافت تصاویر خبر
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید