ایجاد کارگاه  بسته بندی ذرت علوفه ای در بسته های ۳۰ کیلویی برای اولین بار در جغتای
۱۳۹۶/۰۸/۱۶

ایجاد کارگاه بسته بندی ذرت علوفه ای در بسته های ۳۰ کیلویی برای اولین بار در جغتای

 مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جغتای از ایجاد کارگاه  بسته بندی ذرت علوفه ای در بسته های 30 کیلویی برای اولین بار در جغتای خبر داد.
مهدی دستورانی  افت نداشتن تناژ و بهداشتی بودن ذرت علوفه ای بسته بندی شده را از مزایای ذرت علوفه ای بسته بندی شده برشمرد و افزود: با توجه به پرس کاملی که بر ذرت علوفه ای اعمال شده و به وجود آمدن شرایط ایده آل سیلوذرت علوفه ای کاملا سالم مانده و چون ذرت علو فه ای کپک و قارچ نمی زند دیگر با مشکلات تفکیک علو فه ای کپک و قارچ زده از ذرت علوفه ای سالم روبه رو نیستیم.
مهندس دستورانی بیان نمود: در ذرت علوفه ای بسته بندی ،شیرابه ،عصاره ومواد مغذی در بسته های ذرت علوفه ای باقی می ماند و سیلاژ حاصل از تخمیر ذرت علوفه ای بسته بندی ،سیلاژی یکنواخت است و تمامی نقاط ذرت علوفه ای داخل بسته ها یکسان تخمیر می شوند.
دستورانی بیان کرد : از دیگر مزایای استفاده از ذرت علوفه ای بسته بندی شده نگهداری  در هر گوشه ای از دامداری که با کمبود فضا مواجه هستند و در دما و شرایط آب و هوایی مختلف ،بی نیازاز صرف هزینه برای احداث و راه اندازی سیلو حتی انبار و قابل جابجا به هر مکانی است.
 


منبع : روابط عمومی
تعداد بازدیدها : ۶۰
مطالب مرتبط با این موضوع :

دریافت تصاویر خبر
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید