روند رو  به توسعه تولید گل محمدی در نیشابور
۱۳۹۷/۰۲/۲۴

روند رو به توسعه تولید گل محمدی در نیشابور

معاون سازمان و مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: کشت گل محمدی شهرستان در حال توسعه است و با استقبال کشاورزان روبرو شده است که  اقدامات ترویجی و کلاس های آموزشی جهادکشاورزی از جمله اقدامات حمایتی در این زمینه محصوب می شود.
محمد علی فرهمند راد تصریح کرد: در حال حاضر 40 هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار گرفته است که برداشتی معادل 25 تن محصول دارد.
وی ادامه داد: وجود آفت و بیماری های  کمتر، قیمت مناسب، هزینه جاری پایین، مقاوم نسبت به خشکی و سرمازدگی  این گیاه از جمله عوامل موثر بر رشد توسعه آن محسوب می شود.
فرهمندراد افزود: توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله تهیه اسانس، گلابگیری، مرباسازی و تهیه غنچه خشک از جمله ضروریات فعالیت های جانبی در راستای ایجاد ارزش افزوده و اشتغازایی این محصول می باشد.
وی ادامه داد: میانگین برداشت در شهرستان 625 کیلوگرم در هکتار است و این در حالی است که در سال چهارم بیشترین میزان تولید را دارد که میانگین 5 تن برآورد میگردد.
 


منبع : روابط عمومی
تعداد بازدیدها : ۲۷
مطالب مرتبط با این موضوع :
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید