بردسکن قطب تولید انجیراستان
۱۳۹۷/۰۴/۰۵

بردسکن قطب تولید انجیراستان

به گزارش روابط عمومی: مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به سطح زیر کشت  200 هکتاری از باغات بردسکن به تولید این محصول اظهار داشت: میانگین تولید حدود 15تن در هر هکتار است که از این15 تن حدود 5 تن انجیر خشک مرغوب تولید می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی بردسکن با اشاره به مشکلات تولید این محصول افزود: مهمترین مشکل کشاورزان عدم پوشش بیمه خسارت برای این محصول است. عدم سازوکار و زیر ساخت مناسب  فرآوری و بسته بندی جهت فروش، سرمازدگی و نیز عدم ثبات بازار و قیمت نازل خرید این محصول از کشاورزان بردسکنی؛ آنان را در ادامه تولید این محصول دچار دردسر کرده است. سال گذشته به دلیل سرمازدگی تقریبا محصول چندانی نداشتیم و امید کشاورزان به محصول امسال است که آن هم با توجه به سرما آنچنان که باید نخواهد بود.

محمدی از ارگانیگ بودن و استفاده حداقلی سم و کود شیمیایی در تولید انجیر آبی بردسکن به عنوان نقاط مثبت این محصول نام برد و بیان داشت: پتانسیل های مالی زیادی در تولید و فرآوری این محصول وجود دارد که کشاورزان از آن بی‌بهره‌اند. امیدواریم بتوانیم با راه‌اندازی شرکت تعاونی بخشی از منفعت این محصول را برای کشاورزان جذب کنیم.

وی یادآور شد: برداشت محصول انجیر از تیرماه، آغاز و تا وقتی که سردی هوا به درختان آسیبی وارد نکند برداشت انجیر در شهرستان ادامه خواهد داشت.


منبع : روابط عمومی
تعداد بازدیدها : ۲۳
مطالب مرتبط با این موضوع :

دریافت تصاویر خبر
نظری ارسال نشده است
نام :
پست الکترونیک :
شرح :
نظر :   برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
کد امنیتی را وارد کنید